Badetider

Fra 1. nov:

Onsdag

kl. 15.00-17.00
kl. 19.00-21.00

Fredag

kl. 9.00-11.00 samt
kl. 14.00-18.00

Lørdag

kl. 07.00-09.00

Søndag

kl. 07.00-09.00

Første lørdag i måneden fra 10 til 12 er der familiebadning med børn under 18. Man tænder selv.

Ekstra badetider med selvtænding, se
"Brug af saunavognen"

Badetiderne kan ændres henover året.

Det praktiske

Du kan gå i vandet fra vores badestige, hvor du kan bade tekstilfrit. Når vinden og vejret tillader det, kan du springe i vandet fra broen.

Medbring 2 håndklæder, så du altid har et tørt håndklæde at sidde på i saunaen samt et håndklæde til at tørre dig i. Badesko er en god ide - broen kan være glat, og der kan være muslingeskaller eller skarpe sten - for slet ikke at tale om is..

Vi starter altid med at gå i vandet. Efter badet eller mellem badene, nyder de fleste varmen i saunaen, hvor det ikke er tilladt at have tøj på. Saunaen tænder en halv time før badetidernes start og slukker igen en halv time før afslutning. Den er først rigtig gloende (85gr) ca. en time efter at den er tændt. Alle medlemmer får udleveret en kode til saunaen.

Rengøring af sauna / skurvogn går på skift imellem medlemmerne. Alle får tilsendt en rengøringsliste, hvor man er sat på en bestemt uge. Se endvidere opslag i skurvognen.

Desuden må man som medlem være indstillet på at tage sin del af småopgaverne vedr. drift og vedligehold af foreningens facililiteter.

Du kan finde mere information ved at klikke her

Sikkerheden

Vind og vejr kan være voldsomt på havnen. Da vinterbadningen jo skal være en tryg og dejlig oplevelse, går vi i vandet sammen eller i hvert fald et par stykker ad gangen - og holder så også lidt øje med hinanden.

Vores helt private redningskranse findes på saunavognen og ved badestigen, og der hænger en hjertestarter i havnens betalingsskur. Der er anbragt et tov langs broen, så der er noget at holde fast i - der kan være ræveglat på slæbestedet. Hold godt fast.

Selvom vi passer på hinanden er havbadning og saunaophold alligevel altid på eget ansvar - kort sagt: pas på dig selv!

Sidst opdateret 2023-09-14 13:16:24